top of page

Het seizoen 2014-2015 is voor ons allemaal een nieuwe start.

Beste spelers en ouders,

Het seizoen 2014 -2015 is voor ons allemaal een nieuwe start. Daarom even een korte toelichting.

  • In de zomer van 2013 kwamen vertegenwoordigers van Eendracht Elene en Eendracht Grotenberge samen om een samenwerking te bespreken. Beide besturen voelden al snel wederzijds respect en besloten om vanaf het seizoen 2014-2015 met een nieuwe fusieclub te starten.

  • Eendracht Grotenberge staat al jarenlang gekend om zijn sterke jeugdwerking, Eendracht Elene kan bogen op een sterke organisatie.

  • De fusie zal ervoor zorgen dat de kwaliteit van de jeugdwerking nog verbeterd en uitgebreid zal worden, zodat de voetballende jeugd in onze regio voldoende keuze en waarborgen heeft voor een kwalitatief hoogstaande opleiding met aandacht voor het voetbalplezier. Doorstroming naar één van onze seniorenploegen blijft daarbij heel belangrijk.

  • De fusieploeg zal aantreden met een A-elftal in 2de provinciale, een B-elftal in 4de provinciale en een beloften ploeg. Verder zullen we over alle categorieën van jeugdploegen beschikken.

  • Omdat beide clubs een totaal nieuwe start wilden nemen is er ook beslist om de kleuren aan te passen, onze nieuwe clubkleuren zullen Blauw en Wit zijn. Geen rood, geel of zwart meer te bespeuren. Iedereen in hetzelfde kleur, van duiveltjes tot A-team, dat zal het clubgevoel, de “eendracht” alleen maar doen toenemen.

  • De mensen die de handen in elkaar geslagen hebben hopen op uw steun en veel sympathie om dit ambitieuze project een goede kans tot slagen te geven. Het familiale karakter van beide clubs zal er voor zorgen dat “Eendracht” geen leeg begrip is.

  • Hierna kan je het huishoudelijk jeugd-reglement terugvinden met als doel, duidelijke afspraken te maken binnen onze club. Een voetbalclub is een piramide met de jeugd als brede basis en het A-elftal als top. Wij streven naar een optimale samenwerking in alle gelederen, want alleen samenwerking maakt sterk.

Door aan te sluiten bij Eendracht Elene Grotenberge verklaren spelers en ouders zich akkoord met de inhoud van dit huishoudelijk reglement en zullen dit ook respecteren.

Wij danken u voor het vertrouwen dat u in onze club stelt en garanderen u een kwalitatieve opleiding.

Koen Mons Ronny Van Petegem

Jeugdvoorzitter Voorzitter

bottom of page