top of page

Slotfeest/Barbecue : 16 mei 2015

Beste spelers, trainers, ouders, supporters, medewerkers en symphatisanten,

Het seizoen 2014-2015 zit er bijna op en nu al kunnen we zeggen dat de fusie met Eendracht Elene geslaagd is. Zowel op sportief als extra sportief vlak hebben we grote passen voorwaarts gezet.

De renovatie van de kleedkamers en de kantine zit in zijn eindfase. Zowel onze A- als B-ploeg komen nog in aanmerking voor promotie en ook heel wat jeugdspelers hebben dit jaar de weg gevonden naar EEG.

En daar houdt het natuurlijk niet bij op. Iedereen heeft deze winter gemerkt dat onze pleinen er door de slechte weersomstandigheden niet altijd optimaal bij lagen. Daardoor werden trainingen en competitiewedstrijden meer afgelast dan ons geliefd was.

Om dit in de toekomst te vermijden, beginnen we in de maand mei op ons complex te Breivelde met de aanleg van een kunstgrasveld. Zo kunnen volgend seizoen, zowel onze jeugd- als fanionspelers een volleidg seizoen in optimale omstandigheden trainen en spelen.

Dit zal niet alleen de technische vaardigheden van al onze spelers ten goede komen, maar tevens in belangrijke mate bijdragen tot het aanzien van onze club in de ruime omgeving.

Dus redenen genoeg om er een mooi slotfeest van te maken dit seizoen. Als één grote familie brengen we graag iedereen samen voor een leuke en sportieve namiddag, een overheerlijke BBQ, en een live optreden van de rock cover band 'Be Naked'.

Naar goede gewoonte kan je ook je kans wagen met 'Koetje Kak'. Je koopt een tombolakaart voor 1euro. Het hoofdplein wordt ingedeeld in kavels van 1m². Bella de koe zal op het terrein gebracht worden van 18u tot 20u. Laat 'bella de koe' haar verse vlaai achter op jouw m², dan kan jij één van de 50 waardevolle prijzen winnen. Wens jij ook jouw kaartje te reserveren, dan kan dat hier.

(Het volledige reglement kan je hier nalezen)

Agenda slotfeest:

  • 14u-17u : wedstrijden tussen jeugdploegen - penaltycups jeugd en/of ouders

  • 17u-18u30 : wedstrijd veteranen Elene - Ouders

vanaf 17u30 : gratis aperitief voor diegene die BBQ eten.

  • 18u - 20u30 : overheerlijke BBQ (Volwassen 15 euro - kinderen 8 euro)

  • 20u30u : live optreden coverband "Be Naked".

Meegenieten ?

De toegang tot ons slotfeest is uiteraard gratis. Het is een gezellig evenement en we zien jullie dan ook graag komen, om samen te genieten en bij te praten over het voorbije en komende sportieve seizoen.

Wens je in te schrijven voor de BBQ of Koetje Kak, dan kan je steeds terecht bij je ploegafgevaardigden of één van de bestuursleden.

Sportieve groeten vanwege het bestuur.

bottom of page