top of page

Joshua

Beste spelers, ouders, medewerkers, supporters, vrienden en allen met het hart op de juiste plaats. Dit weekend bereikte mij het droevige nieuws dat de mama van Joshua Eersteling, speler U15, plots overleden is. Bij deze bied ik Joshua mijn oprechte deelneming aan bij dit bijzonder zwaar verlies.Momenteel wordt Joshua opgevangen bij vrienden in Zottegem, het is ook zijn grote wens om hier verder naar school te gaan en te voetballen bij EEG, hier worden oplossingen voor gezocht en gevonden. Joshua zijn mama zal volgens haar wens begraven worden in Suriname, Joshua zou hier ,begrijpelijkerwijze, willen bij aanwezig zijn en hier wil ik mijn beste beentje voor zetten, kunnen we in tijden van de warmste week, kerstmis, feestdagen etc... Joshua een warm verjaardagscadeau, hij wordt vandaag 13 jaar, schenken en ervoor zorgen dat hij zijn mama een mooie laatste groet kan brengen in hun geboorteland? Vanaf vandaag staat er in de kantine een gift-box, alle bijdragen groot of klein zijn welkom, wie wil kan ook een bijdrage storten op rekening nummer BE34 6511 3909 6790 Ik dank jullie nu al bij voorbaat voor al jullie gulle giften WE ARE EEG!! let's do this!

Koen Mons

bottom of page