top of page

2de Pauwels bedrijvencup 2021

Na al meer dan een jaar in de corona-tijd te leven, hopen we dat we aan het einde van de tunnel zitten op gebied van iets te mogen organiseren!


Daarom nodig wij jullie graag uit voor de 2de Pauwels Bedrijvencup op vrijdagavond 13 augustus 2021, vanaf 17u.


Doelstelling is nog altijd "FUN" & "NETWERKEN". Gezonde lichaamsbeweging in een sportief evenement, dat hebben we u bedrijfsmensen te bieden! Wat is er immers gezelliger wanneer uw medewerkers een beetje lichaamsbeweging met een babbel en een fris pintje of wijntje kunnen combineren.


Wij hebben gekozen voor een formule van 300€ inschrijvingsgeld, waar 8 spelers een warme maaltijd krijgen en per ploeg 30 GRATIS drankbonnetjes erbij krijgen. Er kunnen uiteraard nog extra maaltijden of bonnetjes worden aangeschaft.


Er is ook terug mogelijkheid om een champagnetafel te bestellen, kostprijs 150€ voor 2 flessen champagne met warme hapjes.


Er is ook mogelijkheid tot promotie van uw bedrijf via spandoeken, vlagen, reclame op onze Tv-schermen,...


Praktische informatie: uw bedrijf speelt in eigen uitrusting, wedstrijden worden gespeeld 5 vs 5 (mag uiteraard gemengd), wedstrijdschema zal u kunnen terugvinden in de kantine, adres: Gentsesteenweg 119, 9620 Zottegem, de club is niet aansprakelijk voor ongevallen tijdens het tornooi.


Bij verdere vragen, laat het zeker niet na om me te contacteren!


Inschrijven kan via eeg.tornooi@gmail.com, daarna krijgen jullie alle info doorgestuurd.Opmerkingen


bottom of page